XVI. Celoštátna výstava zvierat, III. Slovenské trhy a Svet zvierat už 23. až 24. novembra 2013 v Nitre alebo „Malý Agrokomplex“

14.11.2013 16:14

XVI. Celoštátna výstava zvierat, III. Slovenské trhy a Svet zvierat už 23. až 24. novembra 2013 v Nitre alebo „Malý Agrokomplex“
Pozývame všetkých chovateľov, priaznivcov chovu zvierat, odborníkov, ako aj širokú verejnosť na zaujímavé podujatie na výstavisko Agrokomplex do mesta pod Zoborom. Na výstave v Nitre bude viac ako štyri tisíc päťsto zvierat rôznych druhov, plemien, farebných rázov. V štyroch pavilónoch budú vystavené hodnotené expozície a ukážkové expozície. Hodnotených bude takmer 1.600 králikov, 200 morčiat, asi 1.500 holubov, 900 kusov hydiny rôznych plemien a farebných rázov ako aj 160 ušľachtilých mačiek. Vystavovatelia budú môcť získať za svoje zvieratá a vystavené kolekcie tituly Šampión, Majster SR a čestné ceny. Na výstave budú aj ukážkové expozície zvierat, ktoré nebudú hodnotené. Mnohí návštevníci možno prvýkrát uvidia spevavé kanáriky. V ukážkových expozíciách budú akváriové ryby, exotické vtáctvo a kozy. Počas výstavy dní budú prebiehať dve jednodňové medzinárodné výstavy mačiek. V sobotu 23. novembra organizujeme aj odborný program – prednášky s voľným vstupom v pavilóne M1.
Zároveň v čase konania XVI. Celoštátnej výstavy zvierat a III. Slovenských trhov prebieha aj podujatie Svet zvierat. V nedeľu, 24.11.2013 bude od 6.00 hod do 10.00 hod prebiehať aj burza zvierat.
Okrem nádherných zvierat nájdete na výstavisku v pavilóne M1, v ktorom bude podujatie III. Slovenské trhy, pravé slovenské výrobky, nielen potraviny, ale aj tovar. Príďte kúpiť vhodné darčeky pre svojich blízkych alebo sa príďte aspoň potešiť pohľadom na zaujímavý tovar. Budete sa môcť stretnúť so zaujímavými ľuďmi. Oficiálne otvorenie výstavy bude o 10.00 hod v pavilóne M1.
Tešíme sa na stretnutie s Vami. Príďte, prežijete príjemný víkend a uvidíte množstvo krásnych a ušľachtilých zvierat. Veď chováme pre radosť, krásu a úžitok.

 

 

Späť

Kontakt

SZCh zo Hlboké
Družstevná 387
906 31 Hlboké

Využívame Cookie súbory.
Viac info: GDPR


 Pridajte sa k nám ! 


Burzy a výstavy


Odborné kluby


Výstavný poriadok


Zväz v regiónoch


Republiková rada

COPYRIGHT 2011 - 2020

Vytvorte si web zdarma!Webnode